Denne personvernpolitikken ("Personvernregler") beskriver hvordan Alpha Solutions A / S samler inn og behandler informasjon om deg.

PERSONVERN
Personopplysningspolitikken gjelder personopplysninger levert eller samlet inn via Alpha Solutions 'nettsted, www.alpha-solutions.com. Alpha Solutions er databehandleren av din personlige informasjon og behandler dine data på respekt og forsiktighet.

Når du bruker nettstedet, blir det automatisk samlet informasjon om hvilken type nettleser du bruker, hvilke søkeord du bruker på nettstedet, IP-adressen din, inkludert omtrentlig nettverksplassering og informasjon om den elektroniske enheten. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler i retningslinjene for informasjonskapsler.

Hensikten er å generere statistikk om bruken av nettstedet, å optimalisere brukeropplevelsen og nettstedets funksjon og å gjøre målrettet markedsføring.

BRUK AV PERSONOPPLYSNINGER
Alpha Solutions samler ikke inn personopplysninger om brukerne av nettstedet, noe som muliggjør identifisering av enkeltbrukere som enkeltpersoner, med mindre annet er angitt på nettstedet eller i denne policyen.

Hvis vi behandler personopplysninger om deg, gjøres dette på et juridisk grunnlag. Bare informasjonen om deg som er relevant og nødvendig for de formål som er oppgitt i tilfelle du kontakter Alpha Solutions, blir brukt. Personopplysninger blir ikke avslørt til en tredjepart på noe tidspunkt.

Alpha Solutions sletter personlig informasjon når det ikke lenger er et legitimt grunnlag for å oppbevare den lenger.

SIKKERHET
Alpha Solutions har implementert passende tekniske og organisatoriske sikkerhetsforhold mot utilsiktet eller ulovlig ødeleggelse, tap, endring eller forringelse av personopplysninger og mot kunnskap eller misbruk av uautoriserte personer.

Bare ansatte som har et reelt behov for å få tilgang til dine personlige data for å utføre arbeidet sitt, har tilgang til det.

RETTIGHETER
Det er alltid mulig å endre en kopi, endre eller slette den innsamlede informasjonen. Hvis du opplever at informasjonen som er gitt er feil eller må oppdateres, oppfordres du derfor til å kontakte Alpha Solutions.

Det samme gjelder hvis du ønsker å trekke tilbake ditt samtykke.

KLAGER
Hvis du ønsker å klage på behandlingen av data på dette nettstedet, er du alltid velkommen til å kontakte Alpha Solutions eller inngi en klage til Datatilsynet.

NETTSTEDET EIES OG PUBLISERES AV
Alpha Solutions A/S
Gothersgade 14, 4. sal
1123 København K
Danmark

+45 70 20 65 38
info@alpha-solutions.com