Wires and Cables - Alpha Solutions
Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Alpha Solutions indsamler og behandler oplysninger om dig.

PERSONDATAPOLITIK
Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som afgives eller indsamles via Alpha Solutions’ hjemmeside, www.alpha-solutions.com. Alpha Solutions er dataansvarlig for dine personoplysninger og behandler dine data respektfuldt og omhyggeligt.

Når du bruger hjemmesiden, indsamles der automatisk oplysninger om, hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din omtrentlige netværkslokation, og informationer om din elektroniske enhed. Læs mere om vores brug af cookies i vores cookiepolitik.

Formålet er at generere statistik om brug af hjemmesiden, at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt at foretage målrettet markedsføring. 

ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER
Alpha Solutions indsamler ikke persondata om brugerne af hjemmesiden, som muliggør en identifikation af individuelle brugere som enkeltpersoner, medmindre andet er angivet på hjemmesiden eller i denne politik.

Hvis vi behandler persondata om dig, så gøres dette på et lovligt grundlag. Der anvendes kun de oplysninger om dig, der er relevante og nødvendige til de formål, der fremgår i tilfældet af, at du kontakter Alpha Solutions. Der videregives på intet tidspunkt persondata til en tredjepart. 

Alpha Solutions sletter ydermere personoplysninger, når der ikke længere eksisterer et legitimt grundlag for at bevare dem længere.

SIKKERHED
Alpha Solutions har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Det er udelukkende medarbejdere, som har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, der har adgang til disse.

RETTIGHEDER
Der er altid mulighed for at få ændret, slettet eller udleveret en kopi af dine indsamlede oplysninger. Hvis du derfor opdager, at angivne oplysninger ikke er korrekte eller skal opdateres, opfordres du til at kontakte Alpha Solutions herom. 

Det samme er gældende, hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke. 

KLAGE
Ønsker du at klage over behandlingen af data på dette website, er du altid velkommen til at kontakte Alpha Solutions eller indgive en klage til Datatilsynet. 

WEBSITET EJES OG PUBLICERES AF
Alpha Solutions A/S
Gothersgade 14, 4. sal
1123 København K
Danmark

+45 70 20 65 38
cph@alpha-solutions.com